Am cunoscut multe fete orientate in viata, motivate sa se salveze de saracia din familie inscriindu-se la facultati care asugura profesii banoase sau la cursuri de calificare pentru profesiile bine platite.

In realitate, lucrurile stau cam asa:
-la Medicina te astepti la un salariu bun dupa varsta de 30 de ani, iar pana atunci inveti de iti sar capacele. Te imbraci elegant dupa 30 de ani, cand nu mai arati ca la 18 sau la 20 de ani! Este o solutie, dar iti trebuie multa rabdare.

-la Drept. Daca nu ai pe cineva in sistem: parintii, un unchi, o matusa, un prieten de familie, pregateste-te sa duci mult timp servieta unui avocat mare si sa fii secretara de notariat, care ia cel mai mic salariu, dar munceste cel mai mult, fiindca secretarea pune la punct dosarele.

-insotitoare de bord. Trebuie sa stii limbi straine, sa ai conditie fizica si sa arati bine. Nu este usor sa zbori deasupra oceanelor si sa faci fata tuturor provocarilor!

-Arhitectura. Iei bani, daca sunt solicitari. Se spune ca este facultatea studentilor extrem de bogati, iar daca parintii nu te sustin financiar, ca nu au cum, nu ai sanse sa termini.
Cum devii model videochat?

De ce am adus in dicutie acest job? Fiindca ofera castiguri fabuloase fara atata scoala si renuntari si pregatire profesionala! Orice fata care doreste un salariu lunar de 10 000 de dolari si are 18 ani este acceptata in sistem. Tot ce are de facut este sa completeze formularul online pus la dispozitie de Money-studio.ro si sa raspunda solicitarilor angajatorului.

Este posibil sa fie chemata a doua zi la o mica discutie si sa fie initiata la locul de munca, fiindca pregatirea pentru acesta ocupatie se face din mers, in timpul profesarii.
Mai intai se ofera explicatii legate de activitatea propriu-zisa, se lucreaza la imaginea modelului si salariata ia in primire camera din care va lucra si aparatura.

Urmeaza sedinta foto-video cu un profesionist specializat pe acest segment, cel mai bun din domeniu ca materialele sa fie atragatoare, iar dupa 2-3 zile modelul incepe efectiv lucrul.
Oportunitatile oferite de angajator intrec toate celelalte posibilitati pe care le ofera facultatile si profesiile descrise la inceput. Din prima luna de munca, unui model videochat i se asigura:

-salariu de 10 000 de dolari/lunar ca incepatoare
-stilisti la dispozitie care o vopsesc si ii aranjeaza parul si se ocupa de machiajul perfect utilizand cele mai scumpe produse

-posibilitatea cumpărării in rate a apartamentului proprietate personala, fara avans si fara dobanda ca modelul sa nu stea cu chirie in Bucuresti, ci mai bine sa isi achite ratele la casa.
-masina in leasing

-excursii exotice in rate, operatii estetice in rate
-accesul la cele mai bune magazine din Bucuresti si capacitatea financiara de a face cumparaturi din ele

-carte de munca si contributiile si impozitele platite
-posibilitati financiare care permit indeplinirea tuturor dorintelor, oricat de costisitoare ar fi ele.
Iata o cale mult mai simpla de a te salva de saracie, fara sa fii nevoita sa astepti cel putin 5-6 ani!