Dupa ce a fost lansat in cadrul CES in Las Vegas in luna ianuarie, cel mai asteptat device facial de la FOREO , UFO isi face aparitia la Cosmoprof 2018 in Bologna pentru a fi prezentat Europei, retailerilor, cumparatorilor, partenerilor si mass mediei. Inainte de lansarea globala care va avea loc luna viitoare, participantii targului au ocazia sa descopere revolutionarul aparat UFO si sa il testeze.

De la vestea lansarii UFO, retailerii si potentialii parteneri si-au aratat cu entuziasm interesul de a colabora cu FOREO pentru a dezvolta masti speciale care vor functiona cu UFO. Este de asteptat ca la Cosmoprof sa se creeze noi colaborari care vor da greutate revolutionarului produs in a crea un nou fenomen in industria de beauty.

Paul Peros, CEO FOREO: “UFO este un dispozitiv ca niciun altul. Acesta functioneaza ca o orchestra. Tehnologia actioneaza ca dirijor pentru a activa componentele mastii si pentru a permite absorbtia ingredientelelor spre a oferi o experienta completa de tratament facial complet in doar 90 de secunde. Am dezvoltat tehnologia timp de patru ani pentru a o putea oferi partenerilor din retail”.

FOREO UFO este prima masca faciala smart care ofera un tratament facial la nivel de spa in doar 90 de secunde, combinand terapia LED cu crioterapie, thermo-terapie si pulsatii T-Sonic controlate prin smart-phone-ul tau.

Beneficiile UFO:

– Utilizeaza tehnologia hyper-infusion, combinand incalzirea pentru a deschide porii, pulsatile T-Sonic care infuzeaza instant ingredientele in piele pentru ca apoi crioterapia sa sigileze ingredientele active si sa redea fermitatea tenului.

– Include un spectru de terapie LED, incluzand beneficii anti ageing (lumina rosie), iluminare (lumina verde) si anti acnee (lumina albastra).

– Fiecare tratament incorporeaza o combinatie atent aleasa de temperatura si pulsatii pentru un efect maxim si un masaj facial relaxant

Tratamentul cu mastile UFO:

Aparatul functioneaza cu mastile UFO special create din microfibra foarte subtire, special create pentru rutina de dimineata sau cea de seara. Mastile smart UFO sunt realizate din micro-fibra infuzata cu extracte de plante si fructe, uleiluri botanice concentrate si apa naturala din flori.  

Beneficii controlate de Aplicatia de mobil:

UFO poate fi controlat prin aplicatia de mobil FOREO, unde cele doua tratamente sunt pre-programate. Mai mult, prin intermediul aplicatiei se pot comanda instant mastile cu un simplu click si se pot seta intensitatile si setarile pentru a personaliza tratamentul.

Mai mult, UFO are toate beneficiile FOREO si anume este dezvoltat din silicon medical, este 100% rezistent la apa si se incarca la USB. UFO la fi disponibil pe www.foreo.com, pe www.emag.ro si in magazinele Douglas incepand cu luna aprilie la pretul de 279 euro.