Odata cu sosirea sezonului de primvara-vara, tendintele in materie de bijuterii se schimba, si de aceea, unul dintre cele mai apreciate branduri de bijuterii argint din mediul online, Ioana Preda, lanseaza noua colectie pentru sezonul 2018.

Odata cu inceperea sezonului primavara-vara 2018, iubitoarele de bijuterii se pot bucura de noua colectie plina de modele deosebite a Ioanei Preda. In fiecare categorie de pe site-ul ioana-preda.ro se vor regasi de acum cele mai in voga modele de bijuterii. Fie ca este vorba despre inele argint, cercei, bratari sau coliere, vizitatoarele vor avea posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de piese.

Toate modelele incluse in noua colectie evidentiata creativitatea si originalitatea cu care brandul si-a obisnuit fanele de-a lungul timpului. Totodata, in aceasta colectie se regasesc bijuteriile din categoria inele de argint, cele subtiri fiind vedetele anului 2018. De asemnenea, femeile ce vor sa fie in pas cu moda in sezonul cald, pot alege sa poarte bijuteriile in combinatii de 2 sau chiar 3 pentru a crea un efect interesant, dar si pentru a atrage atentia.

Analizand preferintele publicului feminin, Ioana Preda a observat un interes aparte al acestora pentru combinatiile de culori la bijuterii in special in cazul celor din categoria inele. Din acest motiv, dar luand in calcul si tendintele dictate de marii designeri ai lumii, noua colectie include bijuterii in culori diverse precum roz gold, argintiu sau culori metalice. Cunoscandu-si publicul foarte bine, pe langa modele noi,  Ioana a inclus in colectia noua si elemente pe care clientele le-au indragit dintotdeauna. Piesele compuse din zirconii colorate sau albe, inelele masine si colierele ce evidentiaza elementele naturii sunt in continuare la dispozitia publicului feminin.

Pe site-ul ioana-preda.ro, in categoria produselor noi se regasesc tendintele sezonului primavara-vara 2018 pe care iubitoarele de bijuterii le pot comanda pentru ele sau pentru a face un cadou deosebit. In continuare, pentru orice comanda, acestea benefiaza de transport gratuit in toata tara precum si de siguranta returului.