Tente, mare producator de roti si role, anunta pentru anul ce tocmai a inceput, o promisiune a calitatii, continuitatea acestei misiuni. Acest nume consacrat pe piata de profil isi mentine standardele la cote inalte si intentioneaza sa mearga pe aceeasi directie, ba chiar mai mult, imbunatatind modul prin care cei interesati pot realiza achizitii.

Asa cum se prezinta si pe pagina oficiala, tente.com/ro-ro, ofertele sunt variate, rotile produse fiind destinate multiplelor domenii de activitate. Acestea se impart in categorii si subcategorii de interes, pentru ca fiecare detaliu conteaza si sunt fabricate sa indeplineasca cele mai complexe pretentii. Caracteristicile de baza sunt insa mereu aceleasi, anume calitatea tuturor rotilor.

Noutati de la Tente

Magazinul online cu acelasi nume lucreaza sub aceeasi deviza, de a oferi varietate si mai ales calitate produselor. In varianta actuala, magazinul online inseamna o mai mare rapiditate in a gasi ce este necesar,  in a descoperi intreaga gama de produse.

Dincolo de un filtru, asa cum ar putea sa fie de asteptat din partea oricarui utilizator, Tente propune ajutor pentru cei interesati printr-o serie de intrebari ce definesc tipul de roti dorite. Cu fiecare pas, se restrange lista de optiuni, pentru ca in final sistemul sa ofere recomandarea necesara.

Mai mult decat atat, acelasi magazin online, tente.com/ro-ro , ofera in anumite conditii transport gratuit, oferta exclusiv online, precum si discount de 5% pentru anumite praguri ale valorii comenzii.

Produse de marca Tente

Rotile si rolele produse de Tente sunt menite a fi mai mult decat accesorii. Acestea stau la baza mobilitatii, ofera rapiditate si eficienta in transport, dar mai ales siguranta. Sa nu uitam ca unele roti sunt menite a fi atribuite paturilor de spital, ce transporta pacienti. Sa nu uitam ca rotile au o intrebuintare vasta si sunt pe cat de mici, pe atat de complexe.

Rolul rotilor este bine definit si conturat de catre publicul larg. Acestea pot fi destinate mediului industrial, de reciclare, cu aplicatii practice in cadrul complexelor comerciale, a aeroporturilor, supermarketurilor, porturilor, precum si in arii de activitate a pompierilor, spre exemplu. Institutional, industrial, medical si nu numai – acestea sunt domeniile in care rotile, respectiv rolele de la Tente sunt necesare a fi alese.

In functie de scopul lor, se defineste si lunga lista de caracteristici. Rotile trebuie sa fie in principal rezistente la factori de mediu si la uzura, intrucat se vor folosi cu sarcini grele, in mod frecvent. Se doresc a suporta greutati variate; practic asteptarile sunt cele in masura sa faca rotile produse ce raspund la cerintele de activitate, imbunatatind vizibil ritmul de munca. De asemenea, o astfel de investitie este de regula una justificata, de unde si raportul echilibrat intre ceea ce tine de pret si de calitate.

Intr-o concluzie, deviza Tente urmeaza calea progresului, isi adapteaza productia conform cerintelor de ordin modern si asa cum a facut si peste ani, va continua si de acum inainte. Unic producator a unor tipuri complexe si rexistente roti, Tente sta sub semnul calitatii.

Pagina oficiala cuprinde toate informatiile si detalierile necesare, pentru cei interesati.