Magazinul online de bijuterii diamag.ro continua sa surprinda publicul cu stilurile prezentate. Pentru cei care doresc sa marcheze ziua de logodna si cererea cu un inel unic, se regaseste aici un adevarat univers al bijuteriilor pretioase.

Diamag

Poate ca unul dintre cele mai apreciate inele purtate vreodata il reprezinta cel de logodna. Este cel dintai pas facut in numele legamantului asumat pe viata, este prima marturie oficiala de a consolida relatia in ceva mai mult si mai solid de atat. Asadar, pe cat de emotionant si de important este acest moment, pe atat de multa presiune se pune tocmai pe selectia inelului.

Inelul de logodna, element central

Atat la figurat, cat si la propriu, inelul de logodna este vazut ca aspect important. Se intelege ca este de dorit ca acesta sa fie un stil unic. De aceea, diamag.ro deserveste ca sursa sigura pentru a gasi inele dintre cele mai interesante.

Aici se imbina perfect modernul cu un concept binecunoscut si traditonal. Este vorba de inelul in sine, creat din aur, cu piatra centrala si mai important este ca se refera la un diamant. Dincolo de tiparul clasic, Diamag ofera:

Diferite tipuri de aur

Pentru ca pare sa fie greu de ales insa si mai greu sa te rezumi doar la o optiune, Diamag dispune de o selectie de culori in privinta metalului. Este vorba de cel alb, galben sau chiar roz. Nuantele diferite contribuie si ele la un stil original atribuit per total bijuteriei.

Diferite tipuri de inele de logodna

La capitolul tip de inel, fiecare detaliu conteaza. Modul in care se observa un anumit design, modul in care se va aseza pe degetul purtatoarei sunt de luat in seama. Chiar daca aparent seamana unele cu celelalte, acestea sunt unice  si urmaresc un concept clasic insa interpretat de fiecare data diferit.

Finisajul lucios sau mat va pune in valoare metalul; linia ce inconjoara degetul poate fi asimetrica, mai subtire sau mai groasa, complimentata de alte pietre asezate liniar, intr-o maniera de o perfectiune demna de admirat.

Diferite diamante

Exista varietate si la acest capitol. Se pot alege diamantele de o claritate mai mica sau mai mare, cu o taietura dupa bunul plac: forma de inima, de lacrima, de inspiratie geometrica, colorata etc. Astfel de detalii sunt alese in asa fel incat rezultatul final sa fie unic, iar piatra ce troneaza central sa iasa in evidenta.

Din aceasta varietate, punctul comun il reprezinta certificarea. Indiferent ce tip de diamant este ales, acesta va veni insotit de certificatul ce ii atesta veridicitatea.

Singurul aspect pe care nu ti-l poate garanta nimeni este in ce masura logodnica va gasi inelul ca fiind unul perfect. Chiar si cand emotiile o vor face sa se razgandeasca, Diamag ofera retur posibil in termen de 30 de zile. De asemenea, in pretul inelului se include si gravura gratuita, o cutie speciala, transportul, dar nu inainte de redimensionarea facuta, daca este cazul.

Cu atat de multe avantaje, dar mai ales optiuni de inele unice, personalizate, Diamag si-a castigat un nume fruntas in lista furnizorilor de inele de logodna.