Cu totii, ne dorim sa ne bucuram de succes in promovare si in acest fel, cautam sa folosim cele mai noi instrumente care sa ne faciliteze drumul spre campaniile marketing cu impact considerabil. Pentru ca lucrurile sa mearga pe fagasul normal pentru dvs., aveti posibilitatea de a opta pentru baze de date cu lista firme si serviciu de SMS Gateway care sa raspunda prompt nevoilor clientilor dvs. in materie de promovare si nu numai.

Avand ca punct de pornire aceste liste firme, precum si SMS Gateway, va puteti indrepta atentia spre societatile care au acelasi domeniu de activitate asemenea dvs. in cautarea de noi colaboratori pentru un plus de castig. Totodata, puteti transmite informatii exacte prin SMS, pentru a va tine la curent clientii, de exemplu, in ceea ce priveste livrarea produselor si a serviciilor.

Aceste doua modalitati de baza in promovare, si anume baze de date cu informatii firme si SMS Gateway, va asigura ca veti porni cu dreptul de fiecare data cand planuiti sa desfasurati o campanie de promovare.

Baza de date este actualizata nonstop astfel incat dvs. sa puteti selecta informatii exacte in vederea stabilirii de noi relatii cu societati care au acelasi profil asemenea dvs. si nu numai. In acest mod, se poate economisi mult timp, iar timpul dedicat cautarii de informatii poate fi folosit pentru alte activitati. 

SMS Gateway va tine conectat cu clientul oferindu-i informatii precise in timp real pentru a sti exact ce se intampla cu produsele sau serviciile comandate, dar si cu banii investiti intr-o noua afacere. In acest fel, atat nevoile producatorilor cat si a celor care vor beneficia de pe urma muncii depuse de producatori vor fi satisfacute pentru beneficii multiple.

SMS Gateway – o alternativa eficienta in materie de promovare!

Pentru a intelege ce presupune utilizarea unei paltforme de tip SMS gateway, este indicat sa aveti in vedere mai intai tehnica de SMS marketing, tot mai populara in aceste vremuri. Da, ati inteles bine, puteti face publicitate si prin intermediul mesajelor text de tip SMS, succinte si precise pentru rezultate garantate. Companiile care asigura SMS marketing va pot propune o oferta bogata cu servicii cu posibilitate de personalizare in functie de preferinte.

SMS marketing este o optiune atunci cand viteza feedback-ului sau a raspunsului din partea unor potentiali clienti este primordiala. In acest fel, actiunile de promovare prin intermediul SMS-urilor devin rentabile prin simplu fapt ca sunt trimise imediat informatii importante. Va puteti hotari sa trimiteti oricand SMS-uri personalizate catre diversi clienti si colaboratori cu detalii si date concise pentru mai multa publicitate.

Principalele motive pentru care este indicat sa optati pentru SMS Marketing vor fi evidentiate in cele ce urmeaza. In primul rand, un SMS va ofera posibilitatea de a trimite o varietate de informatii cu scopul de a informa, a multumi, a felicita, a reaminti, a confirma, a stabili tot felul de intalniri sau detalii cu impact profesional etc. Poate fi un instrument important atunci cand doriti sa prezentati un produs sau serviciu nou sau sa trimiteti mesaje comerciale si nu se poate opta pentru alte canale de comunicare.

Dupa aceasta scurta introducere privind serviciile de SMS Marketing, misterul trebuie deslusit in ceea ce priveste termenul de SMS Gateway. Pentru cunoscatori si mai putin cunoscatori, SMS Gateway presupune trimiterea de SMS-uri ca urmare a unei interactiuni cu un site, un magazin online, o platforma de eCommerce sau cu un software precum cele de baking, CRM, aplicatii B2B etc. Astfel, sunt realizate comunicari automatizate prin SMS care precede integrarea unui SMS API.

Pentru dvs. in calitate de producator sau furnizor, SMS-ul Gateway se dovedeste extrem de util intrucat colaboratorii dvs. au posibilitatea de a primi SMS-uri intr-un mod automatizat care pot avea legatura cu livrarea comenzilor, emiterea facturilor, alertele tranzactiilor, programarile inregistrate, colectarea de debite etc. Printr-un astfel de serviciu, relatii intre parteneri se imbunatatesc, urmand ca atat producatorii cat si clientii sa aiba de castigat.

Expertii portalului marketingdirect.biz va pot oferi mai multe informatii cu privire la accesul la o baza de date cu firme din intreaga tara, precum si la serviciile de SMS Gateway care se pot dovedi mai mult decat folositoare. Ramane la latitudinea dvs. sa faceti alegerea potrivita pentru un succes garantat in afaceri.

SMS-ul Gateway da tonul bunului curs al firmei dvs.!