Daca tocmai ti-ai deschis o afacere cu siguranta ca ai nevoie si de produse de curatare si igienizare a anumitor spatii, fie vorba si despre o simpla cladire de birouri. Printre aceste produse de curatate isi au locul si consumabilele din hartie, foarte eficiente, practice si ieftine.

Curatenia este importanta in orice spatiu iar pastrarea acesteia pentru cat mai mult timp poate fi realizata destul de greu, asta daca nu ai la indemana solutii profesionale care sa iti usureze munca dar si care sa iti ofere eficienta dorita. Asa ca cel mai bine este sa alegi produsele din magazinul Sanito, un lider cu o experienta de peste 13 ani in acest domeniu si care comercializeaza produse de la  peste 60 de branduri puternice, cunoscute si apreciale de firme si companii. Astfel, peste 2000 de firme au beneficiat si beneficiaza si in prezent de serviciile si produsele Sanito.

Domeniile pe care le pot acoperi consumabilele din hartie de la Sanito sunt foarte multe: centre comerciale, medicale, hoteluri, birouri, restaurante, cafenele, benzinarii,  bucatarii profesionale dar si multe alte astfel de spatii, precum si fabrici si spatii de lucru. In multe dintre acestea este nevoie de o curatare si igienizare zilnica pentru a preveni aparitia de infectii si daunatori. Protectia multor suprafete se poate face cu role cearseaf hartie, special create pentru paturi, mese si alte aplicatii, in diverse domenii, in special medical. Acestea pot avea diverse dimensiuni si capetele stranse cu un elastic care sa le permita sa imbrace perfect un anumit spatiu, sunt tratate antibacterian si sunt usor de impachetat si transportat.

Desigur ca pentru igienizarea corespunzatoate a unui anumit spatiu nu este deajuns doar sa avem la indemana consumabile hartie necesare dar si diversi detergenti si substante de curatare. In combinatie cu acestia, efectul consumabilelor din hartie pentru curatare este maxim. Produsele din hartie de la Sanito sunt de calitate asa ca nu se vot dezintegra atat de rapid ca cele normale la contactul cu apa, ceea ce le face perfecte pentru sarcini de curatare a murdariei de pe mese si alte spatii de lucru.

Indiferent de ce afacere ai avea este clar faptul ca vei avea nevoie de mai multe tipuri de consumabile din hartie din magazinul Sanito, unul dintre acestea fiind reprezentat de catre role prosop hartie, foarte utile in diverse situatii, atat in bai cat si in bucatarii. Foarte usor, acestea pot fi utilizate in mod normal sau cu ajutorul unui dispenser, avand la dispozitie atat dispensere pentru servetele pliate cat si role.  

Totodata, acestea pot fi utilizate si cu rol estetic, nu numai functional, pentru a infrumuseta aspectul unei mese sau au unui spatiu de lucru, in magazinul Sanito avand de ales si dintre numeroase modele personalizate, unice si frumoase. Iar pentru a te asigura ca rezultatele obtinute sunt cele mai bune poti arunca i privire la ofertele si serviciile oferite de catre acest magazin, atat pentru consumabilele din hartie cat si pentru restul produselor de curatare si igienizare, de la transport gratuit si pana la montare si mentenanta profesionala.